We starten op 1 februari 2022! Ben jij klaar voor jouw Next Level?

Wat als jij morgen jouw next level zou kunnen leven?

Heb jij volgens de normen van de maatschappij alles om gelukkig te zijn? Mooie carrière of business uitgebouwd, een mooi huis, leuke partner ... maar geen tijd voor jezelf en al zeker geen tijd om eens na te denken over beslissingen die je zou kunnen nemen?

Zit jouw leven vol to do's waar je geen energie van krijgt?

Misschien laat je je steeds leiden door je omgeving als je beslissingen neemt? En blijf je je dromen maar uitstellen omdat je vastzit in de dagelijkse routine?

Blijf je ondanks alles toch doorgaan terwijl je je tegelijk afvraagt waar je nu eigenlijk mee bezig bent?

Denk je soms bij jezelf: 'Is dit het nu ...?'

En weet je diep vanbinnen dat je zo niet wilt blijven doorgaan?

Dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar wat jou echt gelukkig maakt!

Misschien heb je wel al geprobeerd om jouw acties te veranderen maar herval je opnieuw in oude gewoontes? Dit is heel normaal. Want enkel focussen op acties geeft jou geen blijvende resultaten. Echte positieve verandering begint wanneer jij bewust gaat kijken naar hoe je denkt. Als je gaat kijken naar jouw overtuigingen … die jou misschien niet altijd vooruit helpen.

Want de reden waarom jouw leven niet loopt zoals jij dat wilt, zijn jouw denkpatronen.

En we zijn het niet gewoon om naar die denkpatronen te kijken. Om te achterhalen of ze ons wel dienen en om ze los te laten of te veranderen als dat nodig is.

Want we hebben op school niet geleerd om te gaan kijken naar hoe we denken. We hebben geleerd hoe we onze hersenen kunnen gebruiken om dingen te leren. Maar kijken naar hóe je denkt is iets helemaal anders.

En juist als je dat gaat doen, gaat jouw leven helemaal anders worden.

Stel je eens voor ...

Hoe het zou zijn om het gepieker vaarwel te zeggen, te ontdekken wat jou écht gelukkig maakt en 100% jezelf te zijn.

Hoe het zou zijn om te voelen dat je zelf achter het stuur zit en vanuit vertrouwen keuzes kunt maken.

Stel je voor dat je écht de zaken zou kunnen veranderen die jij wilt zodat je 's ochtends met veel plezier je dag kan starten. 

Beeld je dit eens in, voel het eens echt. Hoe zalig zou dat zijn?!

Je kan dit echt bereiken en eigenlijk is de oplossing super simpel (maar daarom nog niet gemakkelijk) ?

Het enige wat jij moet doen is je bewust worden van je denkpatronen en deze durven veranderen. Hoe je dat doet? Wel, door een eenvoudige techniek die heel visueel is en dus makkelijk toe te passen. Door middel van de 'Stickman' ga je op zoek naar jouw denkpatronen. Jouw denkpatronen bepalen hoe je je voelt en dit bepaalt dan weer jouw gedrag en jouw resultaten. Eens je dat weet, kan je aan de slag om het anders te gaan doen zodat jij de resultaten bereikt die je wilt.

Om jou daarbij te helpen ontwikkelde ik mijn jaarprogramma ‘Next Level’. 

Next Level is een compleet stap voor stap programma voor mensen die klaar zijn om de beste versie van zichzelf te worden en de juiste stappen willen zetten naar het leven waar ze van dromen, voorbij de angst en de twijfel.

We starten op 1 februari 2022!

Ik help jou op weg naar meer innerlijke balans en zelfvertrouwen zodat je de juiste beslissingen kan nemen en uit die vicieuze cirkel van gepieker kan komen.

Waardoor je van chaos naar rust in je hoofd gaat.

Je leert hoe je meer uit het leven kan halen. Hoe je jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plaats zet en waarom dit zo belangrijk is.

Je gaat op zoek naar wat jou écht gelukkig maakt.

Dit krijg je als je inschrijft voor Next Level:

 • 12 online modules met video's die je 24/7 kan bekijken
 • Een bewezen 5-stappen methode voor blijvende transformatie van jezelf en je leven
 • Een volledig werkboek met samenvattingen en opdrachten
 • Een heel jaar lang elke twee weken begeleiding en coaching zodat je met de juiste mindset echt vooruit komt
 • 2 livedagen waarin we samen aan de slag gaan
 • Dagelijks contact via de actieve en gesloten Facebook groep zodat je je kan omringen met mensen die net zoals jij vooruit willen
 • Onbeperkte support via Messenger gedurende een volledig jaar

Dit is wat andere klanten zeggen:

Een echte mind opener. Ik heb mij vele dingen gerealiseerd waar ik zelf aan kan werken. Ik sluit met zoveel goede gevoelens deze training af, heb ervan genoten, ook van het goede contact met de andere deelnemers waar elk zijn verhaal kon brengen.

Veerle

Het was een bijzonder positieve ervaring die mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht en heeft doen beseffen dat ik op bepaalde vlakken toch wel verkeerd bezig was. De training heeft mij kracht gegeven om verder aan mezelf te werken en geeft mij steun op moeilijke momenten. Ik vond het supertof om de ervaringen uit jouw eigen leven te horen.

Evelyn

Ik kon al mijn vragen afvuren zonder er eerst over te moeten nadenken. De antwoorden hielpen me echt vooruit. Ik heb al heel wat toegepast van wat ik geleerd heb tijdens de sessies. Ik heb de smaak te pakken!

Tim

Wat mag je verwachten?

 • Je krijgt toegang tot 12 online modules

Elke module bevat korte video's van maximum 15 minuten die je 24/7 op jouw eigen tempo kan bekijken. In het begin van elke maand wordt de volgende module opengesteld zodat je stap voor stap de modules kan verwerken en toepassen. Er worden ook leuke extra's toegevoegd zoals een Spotify playlist en meditaties. 

 • In deze 12 modules doorlopen we de 5-stappen methode om jou te brengen waar je wilt zijn
 • Stap 1Waar sta je vandaag? Dat is waar het allemaal mee start. We moeten ons heel bewust zijn van waar we nu zijn.
 • Stap 2Waar wil je naartoe? Want enkel door een duidelijk beeld te hebben van wat je wilt, kan je de juiste richting uitgaan. We gaan jouw visie en doelen helder maken zodat je hier zelf een duidelijk beeld van hebt.
 • Stap 3Wat houdt je tegen? Er zijn heel wat zaken die ons tegenhouden om te bereiken wat we willen bereiken. Veelal zijn we ons daar niet van bewust. Op een visuele manier krijg je hier een duidelijk beeld van. Je zal bepaalde patronen in je denken en je doen ontdekken die je daarvoor nooit hebt gezien.
 • Stap 4Hoe kan je dat ombuigen? Je krijgt verschillende technieken die je onmiddellijk kan toepassen zodat wat jou vandaag tegenhoudt geen obstakel meer hoeft te zijn. Je kan stap voor stap werken aan het leven dat jou gelukkig maakt.
 • Stap 5Hoe ga je over tot echte actie? Er is een groot verschil tussen weten en doen. Je leert hoe je bewust de juiste keuzes kan maken zodat je écht stappen kan zetten naar jouw mooiste leven. Je leert een aantal technieken waardoor je sneller tot actie overgaat en vooral stappen blijft zetten zodat je de resultaten in jouw leven blijvend kan veranderen. 
 • De online modules worden ondersteund door een werkboek

In het werkboek vind je verschillende opdrachten maar ook een overzicht van alle info en inzichten zodat je alles mooi gebundeld bij de hand hebt.

 • Je krijgt een heel jaar lang begeleiding en coaching zodat je met de juiste mindset echt vooruit komt

Deze sessies gaan elke 2 weken door via Zoom. Je krijgt van mij een link om in te loggen in de Zoom sessies. Tijdens deze sessies beantwoord ik de vragen van de deelnemers, gaan we dieper in op de opdrachten en krijg je de mogelijkheid om gecoacht te worden. Deze sessies zijn niet verplicht maar een enorme meerwaarde als je écht vooruit wilt. En vergeet niet, ook wanneer anderen gecoacht worden, kan je zelf heel veel leren want we lopen veelal tegen dezelfde hindernissen aan. Dus ook als je niet onmiddellijk een vraag hebt is het een meerwaarde om deel te nemen.

Daarnaast kan je me elke dag van de week bereiken via de gesloten Facebook groep of via Messenger. Dit doe ik omdat ik wil dat je continu vooruitgaat. Meestal hebben mensen maar een klein duwtje nodig als ze even vastzitten. In no time ben je opnieuw vertrokken!

Ik ben er om jou te helpen om stappen te zetten. Want er zullen altijd momenten zijn waarop je het moeilijk hebt. We weten allemaal dat we dit niet alleen kunnen want anders had je het al lang gedaan. Dus daarom ben ik er gedurende heel het traject om jou dat duwtje in je rug te geven. Dat is de support die je krijgt van mij. 

 • Je krijgt 2 livedagen waarin we samen aan de slag gaan  

Tijdens de livedagen krijg je de mogelijkheid om de andere deelnemers te ontmoeten. We gaan een hele dag samen aan de slag en leren elkaar beter kennen. Dit zijn dagen die je niet wilt missen.

 • Je bent lid van de gesloten Facebook groep  

In de gesloten Facebook groep is er dagelijks contact met mij en met de andere deelnemers. Je kan in deze groep vragen stellen, ervaringen delen, successen vieren en zoveel meer. Doordat je regelmatig in contact blijft, houden we elkaar accountable om vooruit te blijven gaan en écht te groeien.

Zoals je ziet:

Next Level is een compleet programma, waarin je een jaar lang heel wat ondersteuning krijgt.

Next Level is dé plek voor mensen die echt willen groeien. Dé plek voor mensen die de dagelijkse routine willen doorbreken en klaar zijn om uit te zoeken waar ze naartoe willen met hun leven. Mensen die bereid zijn om zelf de touwtjes in handen te nemen zodat ze hun mooiste leven kunnen leven.

Hey, ik ben Vanessa

Als life coach help ik mensen het leven te leiden waar ze diep in hun hart naar verlangen.

Een aantal jaren geleden, ik was net de 40 gepasseerd, voelde ik mij absoluut niet goed in mijn vel. Ik probeerde alle bordjes draaiende te houden maar dat lukte steeds moeilijker. Drukke job, 2 jonge kinderen, het huishouden, hobby's, ... Voor de buitenwereld leek het alsof ik het perfecte leven leidde. Maar ik kreeg meer en meer last van stress. En dit uitte zich in hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en hartkloppingen. En toch bleef ik doorgaan. Ondanks alles.

Tot op het punt dat ik besefte dat het zo niet langer kon. Ik was niet de meest aangename partner. Ik werd regelmatig kwaad als de kinderen niet onmiddellijk luisterden. En voelde me dan achteraf nog slechter omdat ik zo boos was geweest. Ik voelde diep vanbinnen dat er iets moest veranderen. Ik wilde de rest van mijn leven niet op deze manier leven.

Door mij te gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en mijn mindset leef ik vandaag heel bewust en ervaar ik meer innerlijke balans. Ik neem beslissingen vanuit het nodige zelfvertrouwen. Ik weet ondertussen heel goed wat ik wil en ik zet dagelijks stappen in de richting van mijn mooiste leven!

Wat ik met jou deel heeft mijn leven compleet veranderd. Door de resultaten die ik geboekt heb, is het mijn passie geworden om dit met zoveel mogelijk mensen te delen.

Als je dit allemaal gelezen hebt en je vraagt je af …

“Klinkt goed, maar wat kost dat?”

Dan wil ik je uitnodigen om, net als succesvolle mensen doen, vooraleer je naar de kost kijkt, eerst te kijken naar wat het jou zal opleveren.

Want dit programma is eigenlijk helemaal geen kost maar een zeer waardevolle investering in jezelf en in je toekomst. Denk maar eens aan wat dit jou allemaal kan opleveren en wat dit zou kunnen veranderen in jouw leven.

Als ik terugkijk naar de investeringen die ik al in mijzelf heb gedaan en wat ik eruit heb gehaald, hoe ik gegroeid ben naar de persoon die ik wil zijn, is dit de investeringen dubbel en dik waard.

Als ik terugkijk naar de groei die ik de voorbije jaren zelf maakte, kwam die er telkens nadat ik durfde te investeren in mijzelf.

En ja, dat voelde spannend. En ja, ik vroeg me ook telkens af "Kan ik mij dit wel veroorloven?" ...

Maar daar zit het hem net in. Daar gaat het juist over.

Als je echt wilt groeien, dan kun je je het net niét permitteren om niet te investeren. Echte groei gebeurt niet door klein te denken en te kijken naar 'kosten'. Daarom heb ik zelf al duizenden euro's geïnvesteerd in mijn persoonlijke groei.

Waarom? Omdat dit mij echt doet groeien, mijn bedrijf doet groeien en mijn leven zoveel mooier en voller maakt.


Eigenlijk is een investering in je persoonlijke groei onbetaalbaar.


En misschien zeg je nu, ik koop wel een boek over persoonlijke ontwikkeling. Maar dit kan je absoluut niet vergelijken. Je gaat samen met mij en de andere deelnemers door dit traject. Op deze manier leer je niet alleen van mij maar ook van de andere deelnemers. Een groepje like minded people die allemaal willen groeien. Door de oefeningen waar we samen doorgaan zal je jezelf heel wat beter leren kennen. Daarnaast kan je mij altijd vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, ook buiten de Zoom sessies. Op deze manier haal je het maximale uit dit traject. Geef toe, dit is toch helemaal iets anders dan alleen een boek lezen, niet?


Voor slechts €  197,00 excl. btw (of 238,37 incl.btw) per maand kan je al inschrijven voor het jaarprogramma 'Next Level'. Het pad naar jouw mooiste leven!


Dus de vraag is: ben je bereid om te investeren in jezelf? Zodat je wél de juiste beslissingen kan nemen? Zodat je de vraag ‘Is dat het nu?’ kan vervangen door een leven waarin jij de richting bepaalt vanuit zelfvertrouwen en innerlijke balans? Een voller leven waarin je keuzes maakt voor jezelf en daardoor meer voldoening ervaart en dat ook uitstraalt naar jouw omgeving?

Ja?

SCHRIJF DAN NU IN VOOR

slechts 12 termijnen van € 197,00 excl. btw (€ 238,37 incl. btw)

of eenmalig € 1.997,00 excl. btw (2.416,37 incl. btw) en bespaar € 367,00

 • 12 online modules
 • Bewezen 5-stappen methode
 • Werkboek met samenvattingen en opdrachten
 • Tweewekelijkse begeleiding en coaching
 • 2 livedagen
 • Actieve en gesloten Facebook groep
 • Onbeperkte support via Messenger

Veilige online betaling via Mollie

Mijn zelfkennis werd verruimd en mijn zelfvertrouwen kreeg een boost. Ik voel mij gelukkiger en mentaal sterker.

wendy

Ik zat vol twijfel over een carrièreswitch en durfde niet beslissen. Ik was het gepieker en getwijfel meer dan zat en wou daar eens grondig werk van maken. Ik ben ondertussen al aan mijn nieuwe carrière begonnen! Heel tevreden met mijn beslissing!

jean-claude

In één woord een zeer boeiende en leerrijke ervaring. Vanessa heeft kennis van de materie en staat er ook volledig achter. 'Practice what you preach' is haar op het lijf geschreven. Zo is ze een enorme steun voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. 

kathy

Leuke extra's

En omdat ik graag overdeliver (you'll see ☺️) krijg je er nog deze extra's bovenop als je inschrijft voor Next Level:

Tijdelijke bonus 1:

3 individuele power coaching sessies (waarde: € 450,00 excl. btw)

Enkel voor wie inschrijft vóór 22 januari 2022 om 12u00 's middags.

Je krijgt 3 individuele Power Coaching sessies van 1 uur die je kan inplannen tijdens de duur van het programma, wanneer het jou best past.

We gaan gedurende 3 uren 1 op 1 aan de slag met jouw visie en jouw doelen. Helemaal op jouw maat zodat je nóg sneller vooruit komt.

Dit is een heel waardevol cadeau dat ik speciaal voorzie voor de Early Birds. Omdat mensen die klaar zijn om er 100% voor te gaan een mooi extraatje verdienen! ?

Are you in?

De eerste bonus valt al weg op 22 januari 2022 om 12u00 's middags

  0  0
Dagen
:
 
  0  0
Uren
:
 
  0  0
Minuten
:
 
  0  0
Seconden

You missed out!

Bonus 2:

meditaties

Naast de video's zullen in het online platform ook meditaties beschikbaar zijn die aansluiten bij wat je leert zodat je nóg sneller kan groeien en de persoon worden die je diep vanbinnen wilt zijn.

Meditaties zijn dé manier om niet alleen je bewustzijn maar ook je onderbewustzijn aan het werk te zetten. Ze geven je ook rust van waaruit je beter aan je visie en doelen kunt werken.

Bonus 3:

Spotify playlist

Zodat je altijd en overal kan intunen wanneer jouw mindset een boost kan gebruiken.

Ok, nu is het aan jou!

Als je tot hier gelezen hebt dan is er duidelijk iets in jou dat zegt dat je het anders wil gaan aanpakken.

Maar misschien is er nog iets dat jou tegenhoudt?

Misschien twijfel je of je er wel voldoende tijd voor hebt? Of vind je het best wel een investering? Of vraag je je af of je er wel klaar voor bent?

Wel, ik heb ondertussen geleerd dat dit allemaal excuses zijn van ons ego, dat stemmetje in ons hoofd dat regelmatig wel eens komt zeggen dat je niet goed genoeg bent. Het zijn excuses om niet uit onze comfortzone te komen. Zo was het toch bij mij.

Maar als ik echt eerlijk was met mezelf merkte ik dat het geen 'redenen' waren maar eerder 'excuses' van mijn ego. Mijn ego dat me liefst in mijn comfortzone hield. En me wijsmaakte dat het daar zo slecht nog niet was.

Want hoe dichter je bij jouw droom komt, hoe harder het stemmetje van jouw ego gaat roepen.

En … laat dat nu net één van de zaken zijn die ik jou leer. Om niet te luisteren naar jouw ego. Want weet je, jouw ego wil jou alleen maar veilig houden waar je nu bent.

Maarrrr … als je altijd blijft doen wat je altijd deed, zal je altijd de resultaten krijgen die je altijd kreeg. Als jij niets verandert, zal de wereld rondom jou ook nooit veranderen. Dan zal je nooit andere resultaten hebben dan deze die je vandaag hebt. Hoe zal jouw leven er dan uitzien binnen 5 jaar ...?

Dus je hebt nu de keuze:

 • Ofwel luister je naar jouw ego, beslis je om veilig in je comfortzone te blijven en ziet jouw toekomst er exact hetzelfde uit als vandaag.
 • Ofwel volg je jouw hart en neem je de beslissing om in te schrijven voor het Next Level jaarprogramma en het pad van jouw mooiste leven te bewandelen. 

Jij kan vandaag beslissen welke richting jouw leven uitgaat!

Ben je klaar om je leven in eigen handen te nemen? 

SCHRIJF DAN NU IN VOOR

slechts 12 termijnen van € 197,00 excl. btw (€ 238,37 incl. btw)

of eenmalig € 1.997,00 excl. btw (2.416,37 incl. btw) en bespaar € 367,00

 • 12 online modules
 • Bewezen 5-stappen methode
 • Werkboek met samenvattingen en opdrachten
 • Tweewekelijkse begeleiding en coaching
 • 2 livedagen
 • Actieve en gesloten Facebook groep
 • Onbeperkte support via Messenger

Veilige online betaling via Mollie

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder:

Wanneer start het jaarprogramma?

De eerste lancering start op 1 februari 2022.

Ik ken niets van persoonlijke ontwikkeling. Is Next Level dan wel iets voor mij?

Absoluut! Next Level is een programma waarin ik je stap voor stap meeneem. Ik leg alles op een zeer begrijpbare manier uit. Dankzij de voorbeelden uit mijn eigen ervaring zal je merken hoe je dit praktisch op jouw leven kan gaan toepassen.

Hoeveel tijd moet ik per week uittrekken om de online modules te bekijken en de opdrachten te maken?

Het volstaat om hiervoor één tot twee uurtjes per week uit te trekken. Aangezien het korte video's zijn van maximum 15 minuten kan je deze perfect tussendoor bekijken.

Hoe lang duurt de tweewekelijkse Zoom sessie?

Afhankelijk van het aantal vragen zal deze sessie één tot anderhalf uur duren. Je zal op voorhand je vragen kunnen insturen maar uiteraard kan je tijdens de sessie nog bijkomende vragen stellen.

Wat als ik eens niet aanwezig kan zijn tijdens een Zoom sessie?

Deze sessies zijn niet verplicht. Ze zijn wel een enorme meerwaarde als je écht vooruit wilt. En vergeet niet, ook wanneer anderen gecoacht worden, kan je zelf heel veel leren want we lopen veelal tegen dezelfde hindernissen aan. Dus ook als je niet onmiddellijk een vraag hebt, is het een meerwaarde om deel te nemen.

Wat als ik tussendoor een vraag heb?

Je kan mij steeds vragen stellen via de Facebook groep of via Messenger. Mijn klanten hebben reeds ondervonden dat ik hiervoor zeer toegankelijk ben. Dit draagt immers bij tot jouw groei.

Word ik goed opgevolgd tijdens het traject?

Absoluut! Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden. Je kan naar de tweewekelijkse Zoom sessies komen. In de Facebook groep ben ik ook actief aanwezig. En je kan mij jouw vragen sturen via Messenger. We mag hier zeker ook jouw Wins delen. ? We zien elkaar ook tijdens de twee live dagen. En als je echt volledige opvolging wilt van kortbij heb je de mogelijkheid om in te schrijven voor Next Level VIP, waarbij je als extra 8 individuele Power Coaching sessies krijgt.

Waar gaan de individuele Power Coaching sessies door?

Deze sessies gaan in principe door via Zoom. Indien je dit wenst kunnen ze ook doorgaan in mijn praktijk in Lochristi.

Waar en wanneer gaan de live dagen door?

De locatie voor de live dagen werd nog niet bepaald en hangt af van het aantal deelnemers. Het tijdstip en de locatie zullen tijdig doorgegeven worden.

Hoelang heb ik toegang tot de online modules?

Je hebt levenslang toegang tot de online modules. Zo kan je wanneer je wilt, ook na het jaarprogramma, de video's opnieuw bekijken.

Voor wie is Next Level niet geschikt?

Next Level is niet voor mensen die denken dat alles vanzelf zal gaan. Persoonlijke ontwikkeling is iets waar je zelf mee aan de slag moet gaan. En ja, je zal ook oncomfortabele dingen moeten doen. Maar daar word je nadien dubbel en dik voor beloond want dat zijn net de zaken waar je het meest uit leert.

Next Level is ook niet voor mensen die zichzelf als een slachtoffer van hun omstandigheden zien. Mensen die zichzelf als een slachtoffer beschouwen, zullen zelf niets veranderen en voelen zich ongelukkig omdat de wereld rondom hen niet verandert. Maar groei komt uit jezelf. De basisvoorwaarde is dus dat je zelf zaken wilt veranderen in je leven.

Voor wie is Next Level dan wel?

Next Level is voor mensen die klaar zijn om hun leven in eigen handen te nemen. Mensen die klaar zijn om stappen te zetten. Next Level is voor mensen die beseffen dat er iets moet veranderen in hun leven. Alleen weten ze niet altijd hoe. In Next Level neem ik je stap voor stap mee door dit proces. 

Next Level is voor mensen die bereid zijn aan zichzelf te werken zodat ze een leven kunnen opbouwen waar ze echt gelukkig van worden, waarin ze niet meer het gevoel hebben geleefd te worden maar echte vrijheid ervaren en voor zichzelf beslissingen nemen.

Next Level is zowel voor particulieren als ondernemers. Eén van de zaken die je zal leren in Next Level is dat de verschillende levensgebieden verbonden zijn met elkaar. Het is dus, ook als ondernemer, belangrijk om naar al jouw levensgebieden te gaan kijken.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stel ze hier:

0 of 350

Wil je graag eerst even kennismaken?

Dus, zien we elkaar binnenkort?

En remember … wat we dag in dag uit denken zal uiteindelijk onze resultaten bepalen. 

Als je focust op je mindset zal je blijvend andere resultaten boeken. 

Als je je denken verandert, zal je jouw resultaten veranderen.

Hopelijk mag ik jou helpen groeien naar jouw mooiste leven.

Ik kijk er alvast naar uit!

Vanessa

“If you want your life to be more rewarding, you have to change the way you think.”

 Oprah Winfrey 

>