Stap uit de dagelijkse stress en ga voor meer rust in je hoofd.

Heb jij volgens de normen van de maatschappij alles om gelukkig te zijn?


... een mooi huis

... een leuke partner

... geweldige kids

... een goed draaiende zaak

... een goedbetaalde job


Maar word je ’s nachts wel eens al piekerend wakker omdat er 'iets' knaagt vanbinnen?


Leef je van de ene vakantie naar de andere?


Heb je weleens last van spanningshoofdpijn of nekklachten?


Blijf je ondanks alles toch doorgaan terwijl je je tegelijk afvraagt waar je nu eigenlijk mee bezig bent? 


Denk je soms bij jezelf: “Is dit het nu ...?”

Dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar wat jou echt gelukkig maakt!

Misschien heb je wel al geprobeerd om jouw acties te veranderen maar herval je opnieuw in oude gewoontes? Dit is heel normaal. Want enkel focussen op acties geeft jou geen blijvende resultaten. Echte positieve verandering begint wanneer jij bewust gaat kijken naar hoe je denkt. Als je gaat kijken naar jouw overtuigingen … die jou misschien niet altijd vooruit helpen.

Want de reden waarom jouw leven niet loopt zoals jij dat wil, zijn jouw denkpatronen.

En we zijn het niet gewoon om naar die denkpatronen te kijken. Om te achterhalen of ze ons wel dienen en om ze los te laten of te veranderen als dat nodig is.


Want we hebben op school niet geleerd om te gaan kijken naar hoe we denken. We hebben geleerd hoe we onze hersenen kunnen gebruiken om dingen te leren. Maar kijken naar hóe je denkt is iets helemaal anders.

En juist als je dat gaat doen, gaat jouw leven helemaal anders worden.

Stel je eens voor ...

Hoe het zou zijn om het gepieker vaarwel te zeggen en te ontdekken wat jou écht gelukkig maakt.


Hoe het zou zijn om te voelen dat je zelf achter het stuur zit in plaats van geleefd te worden.


Stel je voor dat je écht de zaken zou kunnen veranderen die jij wilt zodat je 's ochtends met veel plezier je dag wilt starten. 


Beeld je dit eens in, voel het eens echt. Hoe zalig zou dat zijn?!

Je kan dit echt bereiken en eigenlijk is de oplossing super simpel (maar daarom nog niet gemakkelijk) ?

Het enige wat jij moet doen is je bewust worden van je denkpatronen en deze durven veranderen. Hoe je dat doet? Wel, door een eenvoudige techniek die heel visueel is en dus makkelijk toe te passen. Door middel van de 'Stickman' ga je op zoek naar jouw denkpatronen. Jouw denkpatronen bepalen hoe je je voelt en dit bepaalt dan weer jouw gedrag en jouw resultaten. Eens je dat weet, kan je aan de slag om het anders te gaan doen zodat jij de resultaten bereikt die je wilt. En daar ga ik je bij begeleiden.

Ik help jou op weg naar meer innerlijke balans en zelfvertrouwen zodat je de juiste beslissingen kan nemen en uit die vicieuze cirkel van gepieker kan komen.


Waardoor je van chaos naar rust in je hoofd gaat.


Je leert hoe je meer uit het leven kan halen. Hoe je jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plaats zet en waarom dit zo belangrijk is.


Je gaat op zoek naar wat jou écht gelukkig maakt.

En net daarom heb ik dit individueel coaching traject gemaakt. Daarin gaan we samen aan de slag om jou te brengen van waar je nu bent naar waar je naartoe wilt.

Dit is wat andere klanten zeggen:

Vanessa heeft mij geholpen om de essentie terug te vinden. Ik ben tot rust gekomen en durf opnieuw te dromen.

Geneviève

Ik zat vol twijfel over een carrièreswitch en durfde niet te beslissen. Ik was het gepieker en getwijfel meer dan zat en wou daar eens grondig werk van maken. Ik ben ondertussen al aan mijn nieuwe carrière begonnen. Héél tevreden met mijn beslissing!

jean-claude

Ik sta sterker en kan zaken, zowel privé als op het vlak van werk beter plaatsen. Iedereen die toe is aan evolutie zou dit traject moeten volgen!

katelijn

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een volledig 1 op 1 online coaching traject van 4 maanden via zoom, bestaande uit:

  • Een kennismakingsgesprek van 60 minuten waarin ik vooral  ga luisteren naar waar je precies tegenaan loopt en wat je anders zou willen zien in je leven zodat ik een duidelijk beeld krijg van waar je nu bent en waar je naartoe wilt. Het intakegesprek is vrijblijvend en verplicht je dus niet om in te tekenen op het traject.
  • 12 individuele coachingsessies van 60 tot 90 minuten waarin we aan de slag gaan met jouw visie en jouw doelen. We gaan stap voor stap op zoek naar de denkpatronen en overtuigingen die jou tegenhouden om de resultaten te bereiken die jij wilt. Eens dit duidelijk is, help ik jou om te bepalen welke stappen je kan zetten richting jouw droom.
  • Korte teachings die ik geef tijdens de coachingsessies om jou inzichten te geven en jou te helpen om jouw doelen te bereiken.
  • Korte oefeningen en opdrachten die je tussendoor thuis kan doen.
  • Onbeperkte support via Whatsapp of Messenger gedurende 6 maanden..

Hey, ik ben Vanessa De Clercq


Als life coach help ik mensen het leven te leiden waar ze diep in hun hart naar verlangen.


Een aantal jaren geleden, ik was net de 40 gepasseerd, voelde ik mij absoluut niet goed in mijn vel. Ik probeerde alle bordjes draaiende te houden maar dat lukte steeds moeilijker. Drukke job, 2 jonge kinderen, het huishouden, hobby's, ... Voor de buitenwereld leek het alsof ik het perfecte leven leidde. Maar ik kreeg meer en meer last van stress. En dit uitte zich in hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en hartkloppingen. En toch bleef ik doorgaan. Ondanks alles.


Tot op het punt dat ik besefte dat het zo niet langer kon. Ik was niet de meest aangename partner. Ik werd regelmatig kwaad als de kinderen niet onmiddellijk luisterden. En voelde me dan achteraf nog slechter omdat ik zo boos was geweest. Ik voelde diep vanbinnen dat er iets moest veranderen. Ik wilde de rest van mijn leven niet op deze manier leven.


Door mij te gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en mijn mindset leef ik vandaag heel bewust en ervaar ik meer innerlijke balans. Ik neem beslissingen vanuit het nodige zelfvertrouwen. Ik weet heel goed wat ik wil en ik zet dagelijks stappen in die richting.

Wat ik met jou deel heeft mijn leven compleet veranderd. Door de resultaten die ik geboekt heb, is het mijn passie geworden om dit met zoveel mogelijk mensen te delen.

Als je dit allemaal gelezen hebt en je vraagt je af …


“Dit is wel iets voor mij, maar wat kost dat?”


Wel, dit traject is eigenlijk helemaal geen kost maar een zeer waardevolle investering in jezelf en in je toekomst. Denk maar eens aan wat dit jou allemaal kan opleveren en wat dit zou kunnen veranderen in jouw leven.

Als ik terugkijk naar de investeringen die ik al in mijzelf heb gedaan en wat ik eruit heb gehaald, hoe ik gegroeid ben naar de persoon die ik wil zijn, is dit de investeringen dubbel en dik waard. 


Eigenlijk is een investering in je persoonlijke groei onbetaalbaar.


En misschien zeg je nu, ik koop wel een boek over persoonlijke ontwikkeling. Maar er is een heel groot verschil tussen weten en toepassen. We gaan samen door dit traject. Een traject dat helemaal op jou is afgestemd. Zodat je de juiste stappen kan zetten om te komen waar jij echt naartoe wil. En dat is voor iedereen anders. Daarnaast kan je mij altijd vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, ook buiten de sessies. Op deze manier haal je het maximale uit dit traject. Stel je eens voor hoe jouw leven zou kunnen veranderen. Geef toe, dit is toch helemaal iets anders dan alleen een boek lezen, niet?


Voor slechts € 1.950,00 excl. btw kan je inschrijven voor het individueel coaching traject van 12 sessies. Een traject helemaal op jouw maat!


Dus de vraag is: ben je bereid om te investeren in jezelf? Zodat je wél de juiste beslissingen kan nemen? Zodat je de vraag ‘Is dat het nu?’ kan vervangen door een leven waarin jij de richting bepaalt vanuit zelfvertrouwen en innerlijke balans?


Ja?

Ben je klaar om jezelf op de eerste plaats zetten?

Boek dan meteen een vrijblijvend intakegesprek in, virtueel of in real life:

Ok, nu is het aan jou!


Als je tot hier gelezen hebt, is er duidelijk iets in jou dat andere resultaten wil.


Wat houdt je nog tegen?


Misschien twijfel je of je er wel voldoende tijd voor hebt? Of vind je het best wel een investering? Of vraag je je af of je er wel klaar voor bent?


Wel, één van de zaken die ik jou leer is dat dit allemaal excuses zijn van jouw ego, dat stemmetje in jouw hoofd dat wel eens komt zeggen dat je niet goed genoeg bent en jou zo doet twijfelen. Het zijn excuses van jouw ego om niet uit jouw comfortzone te komen.


Maarrrr … als je altijd blijft doen wat je altijd deed, zal je altijd de resultaten krijgen die je altijd kreeg. Als jij niets verandert, zal de wereld rondom jou ook nooit veranderen. En als je tot hier gelezen hebt, ben jij absoluut klaar voor positieve verandering.


Jij hebt de keuze:

  • Ofwel luister je naar dat stemmetje, beslis je om veilig in je comfortzone te blijven en ziet jouw toekomst er binnen 5 jaar nog exact hetzelfde uit als vandaag.
  • Ofwel volg je jouw hart en neem je de beslissing om een intakegesprek te boeken en het pad van jouw mooiste leven te bewandelen.

Je kan vandaag beslissen welke richting jouw leven uitgaat!


Ben je klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten?

Boek dan meteen een vrijblijvend intakegesprek:

Want je bent het waard om de beste versie van jezelf te zijn!

Dus, zien we elkaar binnenkort?


En remember …  


Als je jouw denken verandert, zal je jouw resultaten veranderen.


Ik leer jou stap voor stap hoe je dat doet.

Hopelijk mag ik jou helpen groeien naar jouw mooiste leven.

Ik kijk er alvast naar uit!


Vanessa

“The bad news is: time flies.

The good news is: you're the pilot.”

 Michael Altshuler 

>