Bewust naar positieve verandering

Schrijf je nu in op de wachtlijst en je hoort als eerste wanneer de deuren voor het traject 'Bewust naar positieve verandering' opnieuw open gaan.

Neem Het pad naar jouw mooiste leven!

Van chaos naar rust in je hoofd

Heb je volgens de normen van de maatschappij alles om gelukkig te zijn maar heb je toch het gevoel dat je geleefd wordt? Mooie carrière of business uitgebouwd, een mooi huis, leuke partner ... Maar word je 's nachts al piekerend wakker omdat er toch iets knaagt? 

Heb je het gevoel dat je je steeds laat leiden door je omgeving als je beslissingen neemt?

Vind je het moeilijk om keuzes te maken omdat je anderen niet wilt teleurstellen? Maar wil je zo graag het leven gaan leiden zoals jij dat wil? Vraag je je soms wel eens af: 'Is dit het nu?'

Herkenbaar?

Dan is wat hieronder staat echt iets voor jou!

Want als je echt zelf wilt bepalen hoe jouw leven eruit ziet, is het belangrijk om te gaan kijken naar hoe je denkt.

Wat echt werkt is je bewust worden van je denkpatronen. Enkel op deze manier zal je bewust beslissingen kunnen nemen richting het leven waar je diep in je hart naar verlangt.

Wil je tijd voor jezelf maar lukt je dat niet door alles wat nog 'moet' gebeuren en voel je je schuldig als je dan toch eens een moment voor jezelf neemt?

Wil je gezonder gaan leven maar herval je telkens opnieuw in je oude ongezonde gewoonten? Beland je 's avonds opnieuw moe voor de tv ondanks dat je je de dag ervoor hebt voorgenomen dat je zou sporten?

Verlies je wel eens je geduld als je kinderen niet onmiddellijk willen luisteren, neem je jezelf voor om de volgende keer rustig te blijven om dan opnieuw je geduld te verliezen?

De reden waarom je niet uit deze vicieuze cirkel geraakt, zijn jouw denkpatronen.

Misschien heb je wel al geprobeerd om jouw acties te veranderen maar herval je opnieuw in oude gewoontes? Dit is heel normaal. Want enkel focussen op acties geeft jou geen blijvende resultaten. Echte positieve verandering begint wanneer jij bewust gaat kijken naar hoe je denkt. Gaan kijken naar jouw overtuigingen … die jou misschien niet altijd vooruit helpen.

En neen, dit is niet makkelijk.

Want we hebben op school niet geleerd om te gaan kijken naar hoe we denken. We hebben geleerd hoe we onze hersenen kunnen gebruiken om dingen te leren. Maar kijken naar hóe je denkt is iets helemaal anders.

En net daarom heb ik het traject ‘Bewust naar positieve verandering’ gemaakt waarin we dit stap voor stap gaan doen zodat jij kan gaan van waar je nu bent naar jouw mooiste leven. 

In Bewust naar positieve verandering neem ik je in 7 Zoom sessies van anderhalf uur mee van een leven waarin je geleefd wordt naar een leven waarin je wél stappen zet om te bereiken wat je wil. Een leven waarin jij achter het stuur zit en de richting bepaalt. Ik wijs jou de weg naar een leven in balans waarin je vol zelfvertrouwen de juiste beslissingen neemt.

Dit is wat andere klanten zeggen over 'Bewust naar positieve verandering':

Een echte mind opener. Ik heb mij vele dingen gerealiseerd waar ik zelf aan kan werken. Ik sluit met zoveel goede gevoelens deze training af, heb ervan genoten, ook van het goede contact met de andere deelnemers waar elk zijn verhaal kon brengen.

Veerle

Het was een bijzonder positieve ervaring die mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht en heeft doen beseffen dat ik op bepaalde vlakken toch wel verkeerd bezig was. De training heeft mij kracht gegeven om verder aan mezelf te werken en geeft mij steun op moeilijke momenten. Ik vond het supertof om de ervaringen uit jouw eigen leven te horen.

Evelyn

Ik kon al mijn vragen afvuren zonder er eerst over te moeten nadenken. De antwoorden hielpen me echt vooruit. Ik heb al heel wat toegepast van wat ik geleerd heb tijdens de sessies. Ik heb de smaak te pakken!

Tim

Tijdens deze Zoom sessies gaan we met een klein groepje deelnemers dieper in op hoe ons denken werkt en waarom we bepaalde beslissingen nemen of net niet nemen. We zullen zien dat deze beslissingen bepalen hoe jouw toekomstige leven er zal uitzien.

Ik wijs je stap voor stap de weg naar een mooier, bewuster leven waarin jij de regels bepaalt. Ik haal je uit de chaos en breng je naar innerlijke rust. Je zal bepaalde patronen in je denken en je doen ontdekken die je daarvoor nooit hebt gezien. Ik leer je hoe je bewust de juiste keuzes kan maken zodat je écht stappen kan zetten naar jouw mooiste leven.

Hey, ik ben Vanessa De Clercq

Als life coach help ik mensen het leven te leiden waar ze diep in hun hart naar verlangen.

Een aantal jaren geleden, ik was net de 40 gepasseerd, voelde ik mij absoluut niet goed in mijn vel. Ik probeerde alle bordjes draaiende te houden maar dat lukte steeds moeilijker. Drukke job, 2 jonge kinderen, het huishouden, hobby's, ... Voor de buitenwereld leek het alsof ik het perfecte leven leidde. Maar ik kreeg meer en meer last van stress. En dit uitte zich in hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en hartkloppingen. En toch bleef ik doorgaan. Ondanks alles.

Tot op het punt dat ik besefte dat het zo niet langer kon. Ik was niet de meest aangename partner. Ik werd regelmatig kwaad als de kinderen niet onmiddellijk luisterden. En voelde me dan achteraf nog slechter omdat ik zo boos was geweest. Ik voelde diep vanbinnen dat er iets moest veranderen. Ik wilde de rest van mijn leven niet op deze manier leven.

Door mij te gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en de mindset leef ik vandaag heel bewust en ervaar ik meer innerlijke balans. Ik neem beslissingen vanuit het nodige zelfvertrouwen. Ik weet heel goed wat ik wil en ik zet dagelijks stappen richting mijn mooiste leven!

Wat ik met jou deel heeft mijn leven compleet veranderd. Door de resultaten die ik geboekt heb, is het mijn passie geworden om dit met zoveel mogelijk mensen te delen.

Als je dit allemaal gelezen hebt en je vraagt je af …

“Klinkt goed, maar wat kost dat?”

Wel, dit traject is eigenlijk helemaal geen kost maar een zeer waardevolle investering in jezelf en in je toekomst. Denk maar eens aan wat dit jou allemaal kan opleveren en wat dit zou kunnen veranderen in jouw leven.

Als ik terugkijk naar de investeringen die ik al in mijzelf heb gedaan en wat ik eruit heb gehaald, hoe ik gegroeid ben naar de persoon die ik wil zijn, is dit de investeringen dubbel en dik waard. 

Eigenlijk is een investering in je persoonlijke groei onbetaalbaar.

En misschien zeg je nu, ik koop wel een boek over persoonlijke ontwikkeling. Maar dit kan je absoluut niet vergelijken. Je gaat samen met mij en een klein groepje andere deelnemers door dit traject. Op deze manier leer je niet alleen van mij maar ook van de andere deelnemers. Een groepje like minded people die allemaal willen groeien. Door de oefeningen waar we samen doorgaan zal je jezelf heel wat beter leren kennen. Daarnaast kan je mij altijd vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, ook buiten de sessies. Op deze manier haal je het maximale uit dit traject. Geef toe, dit is toch helemaal iets anders dan alleen een boek lezen, niet?

Voor slechts € 497,00 incl. btw kan je inschrijven voor het traject 'Bewust naar positieve verandering'. Het pad naar jouw mooiste leven!

Dus de vraag is: ben je bereid om te investeren in jezelf? Zodat je wél de juiste beslissingen kan nemen? Zodat je de vraag ‘Is dat het nu?’ kan vervangen door een leven waarin jij de richting bepaalt vanuit zelfvertrouwen en innerlijke balans?

Ja?

SCHRIJF JE DAN NU IN OP DE WACHTLIJST


Bewust naar positieve verandering


dan houden we je op de hoogte wanneer de deuren opnieuw open gaan


Inschrijven op de wachtlijst is geheel vrijblijvend en verbindt je tot niets.

Want je bent het waard om de beste versie van jezelf te zijn!

Ok, nu is het aan jou!

Als je tot hier gelezen hebt dan is er duidelijk iets in jou dat zegt dat je het anders wil gaan aanpakken.

Maar misschien is er nog iets dat jou tegenhoudt?

Misschien twijfel je of je er wel voldoende tijd voor hebt? Of vind je het best wel een investering? Of vraag je je af of je er wel klaar voor bent?

Wel, ik heb ondertussen geleerd dat dit allemaal excuses zijn van jouw ego, dat stemmetje in jouw hoofd dat regelmatig wel eens komt zeggen dat je niet goed genoeg bent. Het zijn excuses om niet uit jouw comfortzone te komen.

En … laat dat nu net één van de zaken zijn die ik jou leer. Om niet te luisteren naar jouw ego. Want weet je, jouw ego wil jou alleen maar veilig in jouw comfortzone houden.

Maarrrr … als je altijd blijft doen wat je altijd deed, zal je altijd de resultaten krijgen die je altijd kreeg. Als jij niets verandert, zal de wereld rondom jou ook nooit veranderen. En als je tot hier gelezen hebt, ben jij absoluut klaar voor positieve verandering.

Dus je hebt nu de keuze:

  • Ofwel luister je naar jouw ego, beslis je om veilig in je comfortzone te blijven en ziet jouw toekomst er exact hetzelfde uit als vandaag.
  • Ofwel volg je jouw hart en neem je de beslissing om in te schrijven voor het traject ‘Bewust naar positieve verandering’ en het pad van jouw mooiste leven te bewandelen. 

Jij kan vandaag beslissen welke richting jouw leven uitgaat!

Ben je klaar om je leven in eigen handen te nemen? 

SCHRIJF JE DAN NU IN OP DE WACHTLIJST


Bewust naar positieve verandering


dan houden we je op de hoogte wanneer de deuren opnieuw open gaan


Inschrijven op de wachtlijst is geheel vrijblijvend en verbindt je tot niets.

Want je bent het waard om de beste versie van jezelf te zijn!

Dus, zien we elkaar binnenkort?

En remember … wat we dag in dag uit denken zal uiteindelijk onze resultaten bepalen. 

Als je focust op je mindset zal je blijvend andere resultaten boeken. 

Als je je denken verandert, zal je jouw resultaten veranderen.

Hopelijk mag ik jou helpen groeien naar jouw mooiste leven.

Ik kijk er alvast naar uit!

Vanessa

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder:


Ik ken niets van persoonlijke ontwikkeling. Is deze training dan wel iets voor mij?

Absoluut! Deze training kan je beschouwen als een echte basistraining. Ik leg alles op een zeer begrijpbare manier uit. Dankzij de voorbeelden uit mijn eigen ervaring zal je merken hoe je dit praktisch op jouw leven kan gaan toepassen. We gaan stap voor stap. 

De training gaat door in een klein groepje. Zal dit mij niet tegenhouden om vrijuit te praten over mijn ervaringen?

Ik vind het heel belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor alle deelnemers. Respect voor elkaar zonder te oordelen is daarbij absoluut noodzakelijk. Uiteraard blijft alles wat je deelt binnen vier (virtuele) muren. Doordat de sessies doorgaan in een klein groepje kan je heel wat leren van elkaar. Uit ervaring weet ik dat verhalen veelal herkenbaar zijn voor andere deelnemers. Het mooie is dat iedereen elkaar aanmoedigt omdat je samen door een groeiproces gaat.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken per week, naast de sessie van anderhalf uur?

Naast de wekelijkse sessies volstaat het om één uur tot anderhalf uur per week uit te trekken.

Wat als ik tussendoor een vraag heb?

Je kan mij, zowel tijdens de sessies als daarbuiten, steeds vragen stellen per mail of via chatbericht. Vorige deelnemers hebben reeds ondervonden dat ik hiervoor zeer toegankelijk ben. Dit draagt immers bij tot jouw groei.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stel ze hier:

0 of 350

“If you want your life to be more rewarding, you have to change the way you think.”

 Oprah Winfrey 

>