Ben je op zoek naar ondersteuning om het welzijn van jouw medewerkers te verhogen?

Wil je uitval van medewerkers vermijden door hen tijdig de nodige coaching te aan te bieden? 

Wil je de veerkracht van jouw medewerkers versterken?

Ervaar je dat de work-life balance niet steeds in evenwicht is bij jouw medewerkers en wil je daar verandering in brengen?

In mijn aanpak werk ik rond 3 pijlers:

1. Bewustzijn

Zaken waar je je niet bewust van bent, kan je ook niet veranderen. Een eerste stap hierin is dat we ons bewust worden van onze gedachten, onze patronen, onze overtuigingen.

2. Mindset

Stress wordt vooral veroorzaakt door wat we denken over bepaalde situaties, veel meer dan door de situaties zelf. Wat we onszelf vertellen, bepaalt hoe we ons voelen. En hoe we ons voelen, bepaalt de acties die we ondernemen. Ik leer mensen op een andere manier denken en naar situaties kijken waardoor ze zich ook anders zullen voelen en ze andere acties zullen ondernemen met andere resultaten tot gevolg.

3. Innerlijke balans

Door te werken aan het bewustzijn en de mindset wordt meer innerlijke balans gecreëerd. Meer innerlijke balans betekent automatisch meer mentale veerkracht. Innerlijke balans en mentale veerkracht zijn de basis van een goede work-life balance.

Het resultaat voor jouw medewerkers en jouw bedrijf?

Het welzijn van de medewerkers verbetert door het ontwikkelen van hun bewustzijn en een krachtige, positieve mindset waardoor ze zich meer in balans voelen, minder stress ervaren en veerkrachtiger worden. Kortom, gelukkigere medewerkers!

  • Veerkrachtige medewerkers

Medewerkers die bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden van onze dagelijkse realiteit.

  • Mentaal sterke medewerkers

Door het aanreiken van tools voor meer zelfbewustzijn en hen te leren omgaan met stress zullen de medewerkers mentaal sterker zijn.

  • Productieve medewerkers

Doordat de medewerkers beter bestand zullen zijn tegen stress zullen zij ook productiever en creatiever zijn. Daarnaast zal de samenwerking zowel intern als extern verbeteren.

Contacteer mij voor meer informatie

“Train people well enough so they can leave, treat them well enough so they don't want to.

Richard Branson

>